Docu Puur & Zuiver over 15 jaar Sec.architecten

25-05-2022

15 jaar Sec.architecten, enkele verhuizingen verder en uiteraard uitbreiding van ons team zijn een goede aanleiding voor een portret in de vorm van een documentaire. Hoe werken we en voor wie, wat drijft ons? Maak kennis met ons.

Lees verder

Uitbreiding bedrijfsgebouw Antar Shoe gestart

08-04-2022

In Elburg is de bouw gestart van de uitbreiding van het logistiek centrum en hoofdkantoor van Antar Shoe. Het bedrijf is importeur van elf internationale merken in de schoenenbranche en werkt intensief samen met zowel afnemers als fabrikanten.

Lees verder

vacature modelleur

10-01-2022

Zoek je een mooie baan als modelleur waarin je je verder kunt ontwikkelen? Bekijk dan deze vacature bij Sec.architecten in Kampen!

Lees verder

Puur & Zuiver. De trailer

20-05-2022

Op 25 mei verschijnt de docu over 15 jaar Sec.architecten. Tot die tijd kun je de trailer bekijken.

Lees verder

Nieuw hoofdkantoor voor Vitakruid in Hoofddorp

01-03-2022

Voor een bedrijf waar alles om gezondheid draait, is een gezonde werkomgeving een voorwaarde voor goede bedrijfsprestaties. In Hoofddorp is sinds 2021 het nieuwe hoofdkantoor gevestigd van Vitakruid, fabrikant van hoogwaardige voedingssupplementen. Sec.architecten tekende voor de architectuur.

Lees verder

Sec.architecten ontwerpt nieuw hoogwaardig distributiecentrum in Aalsmeer

10-12-2021

De onthulling op vrijdag 3 december van het bouwbord op Green Square in Aalsmeer, was de officiƫle start van de bouw van distributiecentrum Green Square Logistics I, waarvoor Sec.architecten het ontwerp maakte.

Lees verder