Start bouw nieuwbouwwoning te Wilsum

02-10-2020

Aan de dijk bij Wilsum is de bouw begonnen van een nieuwbouwwoning met schuur. Sec.architecten heeft hiervoor het ontwerp ontwikkeld, na het verrichten van een zorgvuldige studie over de karakteristieken van de streek.

Lees verder

IJsselmuiden project van Sec.architecten wint de Erfgoedprijs Zwolle-Kampen 2020!

14-09-2020

Trots dat ons ontwerp voor de transformatie van een monumentaal prieeltje in IJsselmuiden de Erfgoedprijs van Zwolle-Kampen 2020 heeft gewonnen!

Lees verder

Nieuwbouw bedrijfspand Vitakruid Hoofddorp

05-06-2020

Sec.architecten heeft in samenwerking met Aan de Stegge Twello de selectie gewonnen voor ontwerp en realisatie van een nieuw bedrijfspand voor opdrachtgever Vitakruid in Hoofddorp.

Lees verder

Vergunning voor het Schiphuis te Bantega is verleend!

18-09-2020

Het schiphuis in Bantega gaat er nu echt komen want de vergunning is verleend. Lees het bijzondere verhaal van dit schiphuis!

Lees verder

Start bouw Dimensio Almere

02-07-2020

Sec.architecten heeft samen met Aan de Stegge Twello de selectie gewonnen voor de realisatie van het nieuwe bedrijfspand van Dimensio! Vorige week is op bedrijventerrein Stichtsekant in Almere gestart met de bouw.

Lees verder

Start verbouw en uitbreiding kinderdagopvang Zwolle

28-06-2019

De verbouw en uitbreiding van kinderdagopvang Doomijn aan de Herenweg in Zwolle is van start gegaan! Sec.architecten heeft hiervoor het ruimtelijk plan opgesteld.

Lees verder