Ontwerp voor rustiek familiehuis in Dalfsen

Sec.architecten heeft een ontwerpgemaakt voor een rustiek familiehuis in Dalfsen. Het huis staat op een grote kavel verscholen in het groen en is inmiddels gerealiseerd door Bouwbedrijf Van Pijkeren.

Lees verder

Vergunning verleend voor familiehuis in Reeve

Op een prominente plek in het nieuwe dorp Reeve heeft Sec.architecten een vrijstaande woning ontworpen. Nu de vergunning is verleend, kan de aannemer starten met bouwen.

Lees verder

Aangename werkomgevingen

30-01-2023

Voor een kippenslachterij op de Veluwe heeft Sec.architecten een ontwerp gemaakt voor een nieuw hoofdkantoor met bedrijfsruimte.

Lees verder

Hoogwaardige uitbreiding van bedrijfspand Antar Shoe in Elburg

Een stijlvolle uitstraling, fijne werkruimtes en uitzicht over de bomen, boerderijen en weilanden rondom Elburg. Het bedrijfspand van Antar Shoe, dat schoenen van internationale merken importeert en distribueert, is van hoge kwaliteit.

Lees verder

Vergunning verleend voor praktijktrainingscentrum De Ambelt in Zwolle

28-03-2023

Voor het voortgezet onderwijs De Ambelt in Zwolle heeft Sec.architecten een ontwerp gemaakt voor een praktijktrainingscentrum.

Lees verder

Aalsmeerse pilot voor verduurzaming en verlevendiging bedrijfsterreinen

10-01-2023

Ons ontwerp is goedgekeurd! In het planontwikkelingsgebied Green Park Aalsmeer start in de eerste helft van 2023 de bouw van het door Sec.architecten ontworpen distributiecentrum Aalsmeer II en III.

Lees verder