Vacature projectleider

11-10-2021

Ben je op zoek naar een baan waarin het beste van architectuur en bouwkunde samenkomen? Dan heeft Sec.architecten een mooie vacature voor je. Door toename van de opdrachten willen we op korte termijn ons team versterken met een enthousiaste projectleider met enkele jaren ervaring.

Lees verder

Sec.architecten verhuisd naar Oudestraat 137 Kampen

23-06-2021

Recentelijk heeft het team van Sec.architecten zijn intrek genomen in het nieuwe onderkomen aan de Oudestraat 137 in Kampen, midden in de binnenstad.

Lees verder

Vacature modelleur vervuld

20-05-2021

De vacture van modelleur is vervuld. Ben je toch geïnteresserd in andere mogelijkheden om te werken of straks stage te lopen bij Sec.architecten? Lees dan verder.

Lees verder

Van winkel tot woonhuis in een rijksmonument

06-10-2021

In het oude centrum van Kampen heeft Sec.architecten de opdracht gekregen een rijksmonument te verbouwen tot woonhuis. Tot voor kort was hier een winkel gehuisvest.

Lees verder

Appartementencomplex De Blijde maakt historische binnenstad Zwolle mooier

19-06-2021

Historische binnensteden zijn duurzaam. Vaak hebben ze al eeuwenlang hetzelfde gezicht. Dat geldt ook voor de omgeving van De Blijde.

Lees verder

vacature modelleur

28-04-2021

Zoek je een leuke baan als modelleur waarin je je verder kunt ontwikkelen? Bekijk dan deze vacature bij Sec.architecten in Kampen!

Lees verder