Unieke ideeën voor nieuw bedrijfsgebouw van MPS in Oss

27-03-2024

Hoe kunnen we het ontwerp voor het nieuwe bedrijfsgebouw nóg beter afstemmen op medewerkers? Daarover ging de prijsvraag van Multi Packaging Solutions uit Oss. Met kantoren op hoogte, passende interieurdetails en een sluitende begroting kwam Sec.architecten als winnaar uit de bus.

Lees verder

Ontwerp voor rustiek familiehuis in Dalfsen

18-10-2023

Sec.architecten heeft een ontwerpgemaakt voor een rustiek familiehuis in Dalfsen. Het exterieur heeft een ingetogen, maar karakteristieke uitstraling. Het huis staat op een grote kavel verscholen in het groen en is inmiddels gerealiseerd door Bouwbedrijf Van Pijkeren.

Lees verder

Vergunning verleend voor familiehuis in Reeve

30-05-2023

Op een prominente plek in het nieuwe dorp Reeve heeft Sec.architecten een vrijstaande woning ontworpen. Nu de vergunning is verleend, kan de aannemer starten met bouwen.

Lees verder

Vergunning verleend voor duurzame woning aan het water

08-01-2024

Natuurlijke kleuren, duurzame materialen en een schuine kap. Samen zorgen ze ervoor dat deze woning opgaat in het rietlandschap rondom de Milligerplas. Het ontwerp bleek een schot in de roos te zijn: toen wij het aan de gemeente Zwolle presenteerden, werd de vergunning vrijwel direct verleend.

Lees verder

Uitbreiding van bedrijfspand Antar Shoe in Elburg

20-10-2023

Een stijlvolle uitstraling, fijne werkruimtes en uitzicht over de bomen, boerderijen en weilanden rondom Elburg. Het bedrijfspand van Antar Shoe, dat schoenen van internationale merken importeert en distribueert, is van hoge kwaliteit.

Lees verder

Vergunning verleend praktijktrainingscentrum De Ambelt

28-03-2023

Voor het voortgezet onderwijs De Ambelt in Zwolle heeft Sec.architecten een ontwerp gemaakt voor een praktijktrainingscentrum.

Lees verder