Van een huis waar u uw leven lang kunt wonen tot een eeuwenoud rijksmonument dat een modern kantoor herbergt… Sec.architecten gaat voor duurzame architectuur. We creëren plannen voor wonen en werken die de tand des tijds doorstaan. Door functie en schoonheid op elkaar af te stemmen, komen we tot een uniek ontwerp dat van waarde blijft. Voor u, maar ook voor de omgeving.

Monumenten
Monumenten zijn onze specialiteit. Wanneer wij ze renoveren, herbestemmen of uitbreiden, sieren ze een straat vaak al tientallen of zelfs honderden jaren. Wij geven deze monumenten een duurzaam karakter: met respect voor de authentieke uitstraling voegen we een eigentijdse functie toe en stomen we ze klaar voor de toekomst.

Duurzame leefomgeving
Maar we gaan nog een stap verder. Veranderingen in de samenleving en vragen vanuit de markt vormen onze inspiratiebron. Van daaruit ontstaan als vanzelf verrassende ideeën, die we vertalen naar toekomstbestendige concepten. Met deze concepten geven we uw stad of dorp nieuwe energie. En dragen we bij aan een duurzame leefomgeving.

Of het nu gaat om een woning, bedrijfspand, monument of complete leefomgeving, u kunt met elke ontwerpvraag bij ons terecht. Wilt u de kracht van het ontwerp optimaal benutten? Dan nemen wij als architect en projectleider alles uit handen.

Samen werken aan duurzame, doeltreffende projecten. Dat is puur en zuiver Sec.architecten.


Robert Flier

architect en eigenaar
r.flier@secarchitecten.com

Gert Jansen

projectleider
g.jansen@secarchitecten.com

Andrike Dollen

architect en interieurarchitect
a.dollen@secarchitecten.com


Roy van den Berg

parttime bouwkundig tekenaar

Joël Vroom

stagiair
info@secarchitecten.com