Vergunning verleend voor duurzame woning aan het water

08-01-2024

Natuurlijke kleuren, duurzame materialen en een schuine kap. Samen zorgen ze ervoor dat deze woning opgaat in het rietlandschap rondom de Milligerplas. Het ontwerp bleek een schot in de roos te zijn.

Lees verder

Uitbreiding van bedrijfspand Antar Shoe in Elburg

20-10-2023

Een stijlvolle uitstraling, fijne werkruimtes en uitzicht over de bomen, boerderijen en weilanden rondom Elburg. Het bedrijfspand van Antar Shoe, dat schoenen van internationale merken importeert en distribueert, is van hoge kwaliteit.

Lees verder

Vergunning verleend praktijktrainingscentrum De Ambelt

28-03-2023

Voor het voortgezet onderwijs De Ambelt in Zwolle heeft Sec.architecten een ontwerp gemaakt voor een praktijktrainingscentrum. Met zijn unieke uistraling past het ontwerp perfect in de groene omgeving.

Lees verder

Ontwerp voor rustiek familiehuis in Dalfsen

18-10-2023

Sec.architecten maakte het ontwerp voor een rustiek familiehuis in Dalfsen. Het exterieur heeft een ingetogen, maar karakteristieke uitstraling. Het tussen het groen verscholen huis is inmiddels gerealiseerd door Bouwbedrijf Van Pijkeren.

Lees verder

Vergunning verleend voor familiehuis in Reeve

30-05-2023

Op een prominente plek in het nieuwe dorp Reeve heeft Sec.architecten een vrijstaande woning ontworpen. Nu de vergunning is verleend, kan de aannemer starten met bouwen.

Lees verder

Aangename werkomgevingen

30-01-2023

Voor een kippenslachterij op de Veluwe heeft Sec.architecten een ontwerp gemaakt voor een nieuw hoofdkantoor met bedrijfsruimte.

Lees verder