Uitbreiding bedrijfsgebouw Antar Shoe gestart

08-04-2022

In Elburg is de bouw gestart van de uitbreiding van het logistiek centrum en hoofdkantoor van Antar Shoe. Het bedrijf is importeur van elf internationale merken in de schoenenbranche en werkt intensief samen met zowel afnemers als fabrikanten.

Lees verder

vacature modelleur

10-01-2022

Zoek je een mooie baan als modelleur waarin je je verder kunt ontwikkelen? Bekijk dan deze vacature bij Sec.architecten in Kampen!

Lees verder

Mens en natuur centraal in nieuw distributiecentrum Dimensio Almere

01-12-2021

Voor plasticzakkenspecialist Dimensio heeft Sec.architecten uit Kampen een nieuw distributiecentrum en kantoor ontworpen van in totaal 33.000 bvo op bedrijventerrein Stichtsekant bij Almere. In het ontwerp staan mens en natuur centraal.

Lees verder

Nieuw hoofdkantoor voor Vitakruid in Hoofddorp

01-03-2022

Voor een bedrijf waar alles om gezondheid draait, is een gezonde werkomgeving een voorwaarde voor goede bedrijfsprestaties. In Hoofddorp is sinds 2021 het nieuwe hoofdkantoor gevestigd van Vitakruid, fabrikant van hoogwaardige voedingssupplementen. Sec.architecten tekende voor de architectuur.

Lees verder

Sec.architecten ontwerpt nieuw hoogwaardig distributiecentrum in Aalsmeer

10-12-2021

De onthulling op vrijdag 3 december van het bouwbord op Green Square in Aalsmeer, was de officiële start van de bouw van distributiecentrum Green Square Logistics I, waarvoor Sec.architecten het ontwerp maakte.

Lees verder

Revitalisering verbetert leefbaarheid wooncomplex Zeepziedershof in Kampen

18-10-2021

​Van een kille omgeving naar een mediterrane sfeer. Dat is het resultaat van een revitalisering door Sec.architecten van wooncomplex Zeepziedershof in de binnenstad van Kampen.

Lees verder