vacature modelleur

10-01-2022

Zoek je een mooie baan als modelleur waarin je je verder kunt ontwikkelen? Bekijk dan deze vacature bij Sec.architecten in Kampen!

Lees verder

Mens en natuur centraal in nieuw distributiecentrum Dimensio Almere

01-12-2021

Voor plasticzakkenspecialist Dimensio heeft Sec.architecten uit Kampen een nieuw distributiecentrum en kantoor ontworpen van in totaal 33.000 bvo op bedrijventerrein Stichtsekant bij Almere. In het ontwerp staan mens en natuur centraal.

Lees verder

Vacature projectleider

11-10-2021

Ben je op zoek naar een baan waarin het beste van architectuur en bouwkunde samenkomen? Dan heeft Sec.architecten een mooie vacature voor je. Door toename van de opdrachten willen we op korte termijn ons team versterken met een enthousiaste projectleider met enkele jaren ervaring.

Lees verder

Sec.architecten ontwerpt nieuw hoogwaardig distributiecentrum in Aalsmeer

10-12-2021

De onthulling op vrijdag 3 december van het bouwbord op Green Square in Aalsmeer, was de officiële start van de bouw van distributiecentrum Green Square Logistics I, waarvoor Sec.architecten het ontwerp maakte.

Lees verder

Revitalisering verbetert leefbaarheid wooncomplex Zeepziedershof in Kampen

18-10-2021

​Van een kille omgeving naar een mediterrane sfeer. Dat is het resultaat van een revitalisering door Sec.architecten van wooncomplex Zeepziedershof in de binnenstad van Kampen.

Lees verder

Van winkel tot woonhuis in een rijksmonument

06-10-2021

In het oude centrum van Kampen heeft Sec.architecten de opdracht gekregen een rijksmonument te verbouwen tot woonhuis. Tot voor kort was hier een winkel gehuisvest.

Lees verder