Herontwikkeling scholengemeenschap RSG NO Veluwe in Epe gewonnen!

21-05-2019

Sec.architecten heeft de prijsvraag gewonnen voor het ontwerpen van de herontwikkeling en renovatie van de middelbare school Rijks Scholengemeenschap N.O.Veluwe in Epe!

Lees verder

Sec.architecten ontwerpt transformatie monumentaal prieel IJsselmuiden

09-11-2018

Aan de Burgemeester van Engelenweg ligt aan de rand van het Zoddepark een bestaand monumentaal prieeltje. Sec.architecten is gevraagd om in dit prachtige gebouw een praktijkruimte te maken voor een natuurgeneeskundig therapeut.

Lees verder

Start nieuwbouw appartementencomplex in historische binnenstad van Zwolle!

06-07-2018

Er is een start gemaakt met de bouw van appartementencomplex De Blijde in Zwolle. Deze locatie in de historische binnenstad van Zwolle krijgt zijn karaktervolle uitstraling terug.

Lees verder

Vergunning verleend voor woningcomplex Zeepziederhof Kampen!

07-12-2018

Nu de vergunning verleend is voor woningcomplex Zeepziederhof in Kampen kan een start gemaakt worden met verbouwing. De transformatie maakt de wooneenheden beter verhuurbaar!

Lees verder

Vergunning verleend voor verbouw rijksmonument binnenstad Deventer

23-07-2018

De gemeente Deventer heeft de vergunning verleend om het middeleeuws Rijksmonument te verbouwen. Sec.architecten heeft een ontwerp gemaakt voor het aanbrengen van vier woningen op de twee onbenutte gebouwlagen.

Lees verder

Start bouw Pan Oston Raalte

18-05-2018

Op het bedrijventerrein De Zegge VII in Raalte wordt de komende maand gestart met de bouw van het nieuwe bedrijfspand van Pan Oston. Sec.architecten heeft hiervoor het ontwerp ontwikkeld. Ook is Sec. verantwoordelijk voor het interieurontwerp.

Lees verder