IJsselmuiden project van Sec.architecten wint de Erfgoedprijs Zwolle-Kampen 2020!

14-09-2020

Trots dat ons ontwerp voor de transformatie van een monumentaal prieeltje in IJsselmuiden de Erfgoedprijs van Zwolle-Kampen 2020 heeft gewonnen!

Lees verder

Nieuwbouw bedrijfspand Vitakruid Hoofddorp

05-06-2020

Sec.architecten heeft in samenwerking met Aan de Stegge Twello de selectie gewonnen voor ontwerp en realisatie van een nieuw bedrijfspand voor opdrachtgever Vitakruid in Hoofddorp.

Lees verder

Bouw Zwols appartementencomplex De Blijde in volle gang

07-06-2019

Tussen de Peperbus en het Museum de Fundatie torent een bouwkraan boven het Zwolse daklandschap uit. De bouw van wooncomplex De Blijde is in volle gang!

Lees verder

Start bouw Dimensio Almere

02-07-2020

Sec.architecten heeft samen met Aan de Stegge Twello de selectie gewonnen voor de realisatie van het nieuwe bedrijfspand van Dimensio! Vorige week is op bedrijventerrein Stichtsekant in Almere gestart met de bouw.

Lees verder

Start verbouw en uitbreiding kinderdagopvang Zwolle

28-06-2019

De verbouw en uitbreiding van kinderdagopvang Doomijn aan de Herenweg in Zwolle is van start gegaan! Sec.architecten heeft hiervoor het ruimtelijk plan opgesteld.

Lees verder

Herontwikkeling scholengemeenschap RSG NO Veluwe in Epe gewonnen!

21-05-2019

Sec.architecten heeft de prijsvraag gewonnen voor het ontwerpen van de herontwikkeling en renovatie van de middelbare school Rijks Scholengemeenschap N.O.Veluwe in Epe!

Lees verder