Sec.architecten verhuisd naar Oudestraat 137 Kampen

23-06-2021

Recentelijk heeft het team van Sec.architecten zijn intrek genomen in het nieuwe onderkomen aan de Oudestraat 137 in Kampen, midden in de binnenstad.

Robert Flier legt uit: "Hoewel we met plezier aan de IJsselkade hebben gezeten, hadden we behoefte gekregen aan een ander kantoor. Door het aantrekken van nieuwe collega's hadden we meer ruimte nodig. Zoals misschien bekend is ben ik dol op oude, karakteristieke panden. We zaten al in dit voormalige postkantoor, maar dan aan de IJsselkade. Dus toen ik hoorde dat dit deel van het postkantoor beschikbaar kwam hoefde ik niet lang na te denken. We zitten nu aan de voorkant van het oude postkantoor, aan de centrumkant. De binnenkant hebben we helemaal gestript en een ontwerp gemaakt dat helemaal aan onze wensen voldoet. Ook hebben we nu een speciale ruimte om klanten te ontvangen waar ze de 3D ontwerpen die we voor ze maken kunnen bekijken in een VR (virtual reality) setting.
Er is voldoende ruimte en met uitzicht op de Oudestraat voelen we ons nog meer betrokken bij ons mooie Kampen. De ruimte past ons als een jas, het bevalt ons erg goed hier."

Voor de volledigheid: het nieuwe adres is
Sec.architecten
Oudestraat 137
8261 CK Kampen

De overige contactgegevens zijn ongewijzigd gebleven.

nieuwsoverzicht