Vacature architect

22-02-2021

Sec.architecten in Kampen is op zoek naar een enthousiaste architect die zich verder wil ontwikkelen.

Sec.architecten in Kampen ontwerpt architectuur en interieurconcepten van uiteenlopende schaalgroottes. De portefeuille omvat woonhuizen voor particulieren tot opgaves in utiliteitsbouw als kantoren en bedrijfspanden voor de zakelijke markt. Het bureau is gespecialiseerd in renovatie en transformatie van monumenten. Door de toename in opdrachten willen het team uitbreiden met een enthousiaste architect.

Wat ga je doen

Met jouw kennis en ervaring geef je vorm aan de architectonische en technische ontwikkeling van onze ontwerpen. Je bent betrokken bij alle fasen van het ontwerpproces, van concept, VO, DO en uitwerking. Je hebt oog voor de haalbaarheid van de ontwerpen en kunt die vertalen naar een bouwkundige detaillering. Je krijgt de kans aan een breed scala projecten te werken.

Als architect verricht je studies, draag je op onderdelen ontwerpvarianten voor en werk je het architectonisch hoofdontwerp uit. Je koppelt ontwerpopties terug naar de projectleider en voert correcties en vastgestelde wijzigingen door.

Jouw profiel

  • Je hebt een afgeronde opleiding TU Bouwkunde, afstudeerrichting architectuur of bouwtechnologie of de Academie voor bouwkunst.

  • Je beschikt over minimaal twee jaar relevante werkervaring.

  • Ook als je net afgestudeerd bent en van plan bent je verder te ontwikkelen ben je eveneens welkom. We zijn dan benieuwd naar de ambities die je bij ons wilt waarmaken.

  • Je hebt affiniteit met integraal ontwerpen en zorgvuldig detailleren

  • Gedegen kennis van bouwtechniek en -regelgeving

  • Een proactieve houding, zelfstandigheid en ontwikkelingsgericht

  • Als architect heb je ervaring met Revit. Als beginnend architect beschik je over de vaardigheid om dit snel te leren.

  • Een goede beheersing van het Nederlands.

Wat we je bieden

Je werkt bij ons aan mooie projecten van concept tot oplevering. Je werkt in een klein team collega’s met een informele sfeer. Het bureau is gevestigd op een prachtige locatie in het historische centrum van Kampen. Er is ruimte voor initiatief en voor de ambitie om je verder te ontwikkelen. De arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de architecten-CAO en je salaris hangt af van je kennis en ervaring.

Solliciteren
Wil je meer weten over ons ga dan naar onze website www.Secarchitecten.com. Heb je nog vragen over de vacature, bel dan naar Robert Flier op 06-46611578. Je sollicitatie zien we graag tegemoet. Stuur je CV, portfolio en motivatiebrief naar Robert Flier .(JavaScript must be enabled to view this email address).

nieuwsoverzicht