Nieuwbouw woning en bijgebouw te Garderen

In het buitengebied van Garderen ligt in de bossen een grote open plek waar Sec.architecten een nieuwbouw woning met bijgebouw heeft mogen ontwerpen. Een unieke plek om het prachtige landschap en de woning met elkaar te verweven. De opdrachtgever had een uitgesproken wens; in de leefruimte wilden zij een grote vide waar op een insteekvloer hun bed kon staan, zodat zij vanuit het slaapgedeelte hoog over het landschap uitkeken.

De materialisering van de woning is ingetogen - zwarte houten geveldelen en een rieten dak - zodat de woning ondergeschikt is aan de natuur. Een wand van gemêleerde bakstenen verbindt de woning met het bijgebouw en creëert een beschutte en intieme buitenruimte met vrij uitzicht op de omliggende natuur.

Nieuwbouw De Blijde in historisch Zwolle

Bekijk dit project

Nieuwbouw woning en schuur Veessen

Bekijk dit project

Nieuwbouw stadsvilla Kampen

Bekijk dit project

Nieuwbouw industriƫle woning te Kampen

Bekijk dit project

Nieuwbouw terpboerderij

Bekijk dit project

Transformatie rijksmonumentale veeschuur tot woonhuis

Bekijk dit project