Leefkeuken in Zwolle

Meer licht, ruimtelijkheid en een betere bruikbaarheid wilde onze opdrachtgever bij de verbouwing van de begane grond van een woning in Zwolle. In het ontwerp hebben we de bestaande donkere tussenkamer bij de achterkamer getrokken. We hebben de muur aan de keukenzijde doorbroken en de achterkamer uitgebouwd richting de tuin. Door de extra ruimte kwam er plek voor een kookschiereiland en een eettafel. Het ensuite-gevoel hebben we in stand gehouden door de karakteristieke kasten die zijn blijven staan. Daardoor is ook de structuur van de woning bewaard gebleven. De ingreep zorgt niet alleen voor veel daglicht en een fijn gevoel van ruimtelijkheid en beleving. Ook het gebruik van de ruimte is beter. Zelfs de ruime vrijstaande ensuite-kast kan nu ook voor de keuken gebruikt worden.

Verbouwing woning Genemuiden

Bekijk dit project

Nieuwbouw De Blijde in historisch Zwolle

Bekijk dit project

Nieuwbouw woning en bijgebouw te Garderen

Bekijk dit project

Renovatie wooncomplex binnenstad Kampen

Bekijk dit project

Nieuwbouw industriƫle woning te Kampen

Bekijk dit project

Nieuwbouw woning en schuur Veessen

Bekijk dit project