Interieur nieuwbouw bedrijfspand Metos te Deventer

Nieuwbouw bedrijfspand Metos-Rendisk in Deventer

Grote kans dat u hem vanaf de A1 al eens hebt gezien: het nieuwe pand van Metos-Rendisk. Begin 2017 gunde Aan de Stegge uit Twello ons na een selectieprocedure [ST1] de opdracht om het ontwerp voor dit pand te maken. Nu het er staat, zijn we trots op het resultaat!

Metos-Rendisk is gespecialiseerd in professionele keukens en spoelkeukens. Het bedrijf wilde de vestigingen in Amsterdam en Ruurlo samenvoegen. Hiervoor moest een nieuw pand worden gebouwd op A1 Bedrijvenpark in Deventer.

Het nieuwe pand bestaat uit een grote bedrijfs- en fabriekshal. Ook hebben we een sfeervolle ontvangstruimte gecreëerd. Deze ruimte biedt plek aan een keukenshowroom en een restaurant, waar medewerkers van Metos-Rendisk keukenapparatuur aan klanten kunnen demonstreren.

Rondom de ontvangsthal bevinden zich spreekkamers en kantoren. Deze ruimtes worden veelal gescheiden door glazen wanden, die zorgen voor een open karakter. Daarnaast hebben we in de gevel een grote glasopening gemaakt. Een echte eyecatcher vanaf de A1!

We mochten meedenken over zowel het exterieur als interieur, waardoor het ontwerp een geheel vormt. Zo komen in het pand onder meer de stoere uitstraling van de betonnen gevelplint en de gevelbekleding terug. Daarnaast dragen de houten stroken in het maatwerkmeubilair bij aan een warme sfeer.

Bij het ontwerp voor het nieuwe pand van Metos-Rendisk konden we als Sec.architecten goed laten zien waar onze kracht ligt: we combineerden onze creativiteit met kennis van bouwen. Belangrijk, want hierdoor kwamen we met realistische plannen. En vormde ons ontwerp een duurzaam fundament voor het gehele proces.

Verbouw woning te Zwolle

Bekijk dit project

Nieuwbouw industriele woning te Kampen

Bekijk dit project

Interieur kantoor SST Software Enschede

Bekijk dit project

Interieur nieuwbouw bedrijfspand Pan Oston te Raalte

Bekijk dit project

Nieuwbouw woning Veessen

Bekijk dit project

Nieuwbouw theater met cafe Landstede Zwolle

Bekijk dit project