Nieuwbouw sportcentrum ProFit Gym Zwolle Stadshagen

Sec.architecten heeft het ontwerp ontwikkeld voor een sportcentrum van ProFit Gym in Zwolle en in samenwerking met Aan de Stegge Twello gerealiseerd. Door de efficiënte samenwerking is het gelukt om dit gebouw in 8 maanden tijd te ontwerpen en te bouwen.

Het gebouw is gelegen aan de drukke Belvédèrelaan in Zwolle Stadshagen en heeft aan deze gebouwzijde grote openingen in de gevel die een etalage van sportende mensen vormt. De betonplint met daar bovenop het metselwerk maakt het gebouw herkenbaar. De ritmiek van de horizontale lamellen wordt doorgezet in het metselwerk door middel van terugliggende horizontale lagen.

Nieuwbouw bedrijfspand Vitakruid Hoofddorp

Bekijk dit project

Nieuwbouw bedrijfspand Pan Oston, Raalte

Bekijk dit project
entree Sec.architecten

Verbouwing monument tot kantoor

Bekijk dit project

Nieuwbouw groen distributiecentrum in Almere

Bekijk dit project

Nieuwbouw bedrijfspand Metos-Rendisk in Deventer

Bekijk dit project

Nieuwbouw kantoorgebouw Verzinkerij Kampen

Bekijk dit project