Vacature projectleider

11-10-2021

Ben je op zoek naar een baan waarin het beste van architectuur en bouwkunde samenkomen? Dan heeft Sec.architecten een mooie vacature voor je. Door toename van de opdrachten willen we op korte termijn ons team versterken met een enthousiaste projectleider met enkele jaren ervaring.

Sec.architecten in Kampen is een bureau voor toekomstbestendige architectuur en interieurontwerp. Het team ontwerpt opgaves op verschillende schaalniveaus uiteenlopend van woningen, bedrijfspanden, monumenten tot complete leefomgevingen. Door toename van de opdrachten willen we op korte termijn ons team versterken met een enthousiaste projectleider met enkele jaren ervaring.

Als projectleider sta je stevig in je schoenen en heb je een passie voor bouwkunde. Je bent de verbinder tussen het ontwerpteam en partijen zoals opdrachtgevers, adviseurs en aannemers. Het is jouw verantwoordelijkheid om de projectactiviteiten te realiseren en te coördineren. Je stuurt en controleert op duidelijke en constructieve wijze tekenaars en modelleurs aan en rapporteert op heldere wijze over de voortgang van het project aan de projectarchitect.

Jouw profiel

Je hebt een natuurlijk overwicht en vindt het leuk om het beste uit je projectteam te halen door mensen aan te sturen, te stimuleren en te begeleiden. Je communiceert helder en past je gemakkelijk aan aan diverse gesprekspartners. Je kunt snel en makkelijk schakelen. Je bent flexibel, initiatiefrijk en enthousiast. Je bent zeer praktisch ingesteld, gestructureerd en hebt overzicht. Je bent niet bang grenzen te stellen en daaraan vast te houden.

Je hebt een afgeronde opleiding bouwkunde op minimaal hbo niveau, kennis en ervaring met alle fases van het ontwerp- en bouwproces, met de nadruk op technische uitwerking en detaillering, enige ervaring als projectleider, ervaring met Revit en kennis van BIM basis ILS (ontwerp en engineering) kennis van softwarepakketten als Microsoft Office en projectadministratie kennis van het Bouwbesluit.

Wij bieden

een afwisselende fulltimebaan (40 uur) met groeimogelijkheden op je vakgebied. Je werkt binnen een jong, ambitieus team in een informele sfeer op een mooie locatie in het oude centrum van Kampen. Je salaris hangt af van je ervaring en capaciteiten en valt onder de CAO voor architectenbureaus

Herken jij jezelf in dit profiel en heb je interesse in deze baan? Mail dan je motivatiebrief en cv naar Ronald Kloens via de website van DRIAV Recruitment Voor vragen over deze vacature kun je met hem bellen op 06 – 1153 4652.

Sec.architecten
Oudestraat 137
8261 CK Kampen

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

nieuwsoverzicht