vacature modelleur

10-01-2022

Zoek je een mooie baan als modelleur waarin je je verder kunt ontwikkelen? Bekijk dan deze vacature bij Sec.architecten in Kampen!

Ben jij de enthousiaste modelleur die staat te trappelen om aan de slag te gaan binnen een klein team architecten? Vind je het leuk om jouw talent te benutten aan de uitwerking van ontwerpen tot op detailniveau? Heb je nog niet zo heel veel werkervaring maar ben je ambitieus in je professionele en persoonlijke ontwikkeling in het bouwkundige vak? Dan is deze vacature iets voor jou!

Sec.architecten in Kampen is een bureau voor toekomstbestendige architectuur en interieurontwerp. Het team ontwerpt opgaves op verschillende schaalniveaus uiteenlopend van woningen, bedrijfspanden, monumenten tot complete leefomgevingen. Onze mensen zijn gespecialiseerd in monumenten, die door renovatie of herontwerp een duurzaam karakter krijgen en hun authentieke uitstraling weer terugkrijgen.

Door sterke toename van de opdrachten willen we op korte termijn ons team versterken met eenEnthousiaste modelleur

Wat ga je doen
Als modelleur werk je aan het modelleren van de verschillende ontwerpfasen van projecten. Daarbij maak je gebruik van Revit.

Wie ben jij
Je bent pas afgestuurd of studeert binnenkort af als bouwkundige op HBO niveau. Je bent gedreven, creatief en leergierig en wordt enthousiast van een diversiteit aan opdrachten. Je kunt ontwerpen vertalen naar de praktijk van de bouw.

Je steekt graag de handen uit de mouwen. Het spreekt voor zich dat je affiniteit hebt met architectuur en het bouwproces in het algemeen. Je vindt het fijn om goed ingewerkt te worden maar hebt ook zelfvertrouwen in je eigen kunnen. Door je doorzettingsvermogen en enthousiasme ontwikkel jij je tot een zelfstandig vakmens die een ontwerp kan vertalen naar technische uitwerking.

Wat breng je mee
Je hebt een afgeronde opleiding Bouwkunde op minimaal hbo-niveau. Kennis en ervaring met Revit is een pre maar geen must. Wel beschik je over de vaardigheid om Revit goed onder de knie te krijgen. Je beschikt over basiskennis van het bouwbesluit. Kennis en ervaring met Adobe pakketten (Illustrator, Indesign, Photoshop) en 3D pakket is een plus. Je bent leergierig, enthousiast, flexibel en houdt van initiatief.

Wat bieden we jou
Je komt in een team met fijne collega’s. Naast een prettige en informele werksfeer werk je op een prachtige locatie in het historische centrum van Kampen. We bieden je een fulltime baan (40 uur) met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO van de architectenbranche. Daarnaast maken we mogelijk dat je je verder kunt ontwikkelen en bieden wij ruimte voor eigen initiatief. Lees meer over ons bureau op onze webiste https://www.secarchitecten.com/

Solliciteren
Als je geïnteresseerd bent reageer dan snel en mail je motivatie en cv naar Robert Flier op .(JavaScript must be enabled to view this email address). Heb je nog vragen neem dan telefonisch contact op via 06- 46611578.

nieuwsoverzicht